kirjat

Podcastit ja äänikirjat – viime viikkojen parhaat

Käytän usein työmatkapyöräilyni hyödyksi ja pistän napit korviin. Välillä tykkään kuunnella ihan YleX:ää, mutta välillä kaipaan heti aamusta jotain ajateltavaa. Työmatkani on kuitenkin 7 kilometriä, joten joka aamuisen hyötyliikunnan lisäksi se on tosi hyvää aikaa vähän opiskella. Ajattelin listata muutamia omia tämän hetken lemppari podcasteja ja äänikirjoja, mitä olen kuunnellut. Osa niistä liittyy sijoittamiseen, mutta osa on kepeämpää ja leppoista kuunneltavaa. Olen kirjoittanut lemppareistani aikaisemminkin, aikaisempi postaus sen hetken suosituksista löytyy tästä.

Parhaat Podcastit

Emmi Lehtomaan – Somekupla

Työskentelen itse sosiaalisen median parissa ja vaikka useimmat jutut ovatkin olleet itselle tuttuja, on näistä silti saanut tosi paljon irti! Ja podijaksoissa on ollut tosi mielenkiintoisia vieraita. Aikaisemmin tämä ilmestyi kerran viikossa, mutta nykyään vain joka toinen viikko. Ja tämähän löytyy Suplasta.

Anni Vallius – Bosslady podcast

Tässä podcastissa eniten viehättää upeat tositarinat. Olen muutenkin elämänkertojen suuri fani, niin tämä on toiminut tosi hyvänä ”pintaraapaisuna” monien ihmisten elämiin. Tosi mielenkiintoisia vieraita ja inspiroivia tarinoita! Tästäkin taisi olla alkamassa pian uusi kausi, tämän löytämisestä minulla ei olle hirveän kauaa niin olen vielä kuunnellut jo julkaistuja jaksoja. Tämäkin löytyy Suplasta.

Harri Huru – Ostan asuntoja podcast

Tässä podcastissa asuntosijoittajat pääsevät ääneen Harri Hurun kanssa, jolta itseltäänkin löytyy pitkä kokemus asuntosijoittamisesta. Myös tässä podcastissa ihmisten omat tarinat viehättävät. Ja jaksoja on todella paljon! En ole ehtinyt vielä itsekään kahlaamaan kaikkia läpi. Tämä löytyy ainakin Spotifyista.

Kuvalähde

Parhaat ÄÄNIKIRJAt

Rachel Hollis – Girl, stop apologizing

Tämä äänikirja on minulla parhaillaan kesken. Kirja kannustaa luopumaan omista peloistaan, ja elämään täydellä potentiaalilla. Rachel Hollisin sanoin: ”I believe we can change the world, but first, we’ve got to stop living in fear of being judged for who we are”. Olen aina paininut paljon kehtaamisen kanssa, ja tämä toimii juuri siihen!

Michelle Obama – Minun tarinani

Tämä kirja kertoo kenenkä muunkaan kuin Michelle Obaman elämänkerran. Elämänkertojen fanina, olen tykännyt tosi paljon tästä kirjasta.

Mitä äänikirjoja olet kuunnellut viimeaikoina? Kerro kommentteihin oma suosikki!

PS.  Muista seurata blogia Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

 

Saatat myös pitää...

Vastaa