Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 13.7.2020

Suomen henkilötietolaki (523/1999),

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Rekisterin ylläpitäjä

  • Emmi Oikkonen
  • emmioik@gmail.com
  • Rekisterin yhteyshenkilö: Emmi Oikkonen, emmioik@gmail.com

Rekisteriin liittyvä sivu:

www.mammasijoittaa.fi

Mitä varten tietoja kerätään?

  • Asiakassuhteiden kehittämiseen
  • Markkinatutkimuksen tekemiseen
  • Jälleenmarkkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen tai Mailchimpin työkaluja.
  • Tuotteiden markkinointi
  • Affliatemarkkinoinnin toteuttaminen

Rekisteri koostuu mammasijoittaa.fi -sivuston tai maksuttoman aineiston tilaamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Uutiskirjeen tilaaja hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin tietosisältö

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, ja näiden ajankohta.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta, jossa lukee unsubscribe tai lähettämällä sähköpostia emmioik@gmail.com.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Mailchimp sähköpostiohjelma

Henkilötietoja saadaan, kun käyttäjä lataa sijoitussuunnitelma -pohjan Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Rekisterin suojaus

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatuilla palveluilla.