Mamma Sijoittaa Emmi Oikkonen

Sijoitussuunnitelma auttaa pääsemään alkuun sijoittamisessa. Olen itse sijoittanut jo muutaman vuoden, mutta silti edelleen päivitän sijoitussuunnitelmaani säännöllisesti.

Halusin auttaa jokaista, joka kompuroi sijoittamisen ensi askeleissa. Olen tehnyt täysin ilmaisen sijoitussuunnitelma -pohjan, jonka avulla pystyt hahmottamaan ja pääsemään alkuun sijoittamisessa. Huomioithan, että tämä ei ole sijoitusneuvontaa, ja kaikki sijoituspäätökset ovat itsesi tekemiä, eikä niistä ole vastuussa kukaan muu kuin sinä itse. Tilaamalla uutiskirjeen, lähetän suunnitelman sinulle paluupostissa. Jos suunnitelma ei löydy postilaatikosta, kannattaa tsekata myös ”tarjoukset” välilehti (ainakin Gmailissa).

Mitä ottaa huomioon sijoitussuunnitelmassa?

Sijoitussuunnitelmaa laatiessa on tärkeää miettiä lähtötilannetta, huomioida varallisuus ja velat. Laskea yhteen kuukausittaiset tulot ja menot. Jos tuntuu, ettei viivan alle jää mitään, olisiko silloin jotain mistä voisi tinkiä, että myös sijoittamiseen jäisi muutama kymppi kuukaudessa?

Sijoitussuunnitelma on myös paikka unelmoida ja haaveilla. Mitä haluat saada aikaan sijoittamalla? Unelmoitko taloudellisesta vapaudesta vai kenties etelän lomasta? Entä minkälaisia tavoitteita sinulla on sijoituksille? Haluatko saada tuottoa kuukausittain vai riittääkö sinulle pelkkä arvonnousu?

Kaikkia näitä kysymyksiä pääset pohtimaan tarkemmin valmiin sijoitussuunnitelma -pohjan avulla. Pääset lataamaan sen tuosta alta.

Tilaa uutiskirje ja lähetän sinulle ilmaisen sijoitussuunnitelma -pohjan

* indicates required

Ihania sijoitussuunnitteluhetkiä!

Emmi

PS! Tästä pääset lukemaan minun viimeisimmästä päivitetystä sijoitussuunnitelmasta.

Mamma Sijoittaa Emmi Oikkonen